Problem z Luną
Moncia , wspaniale !!! a zapytaj weta o biotyne !!!! to wit H wspomagajaca porost wlosa . Moja dalmatynka dostawala wit. H kiedy wlasnie lysiala na skutek alergii . bardzo jej to pomagalo , ale stosowanie tych witamim musi odbywac sie pod nadzorem lekarza wet. Zdrowka i jeszce raz zdrowka dziewczynkom zycze
-
-
Dziś przy kapieli zauważylam ze na skórze Luny znowu pojawiły się krostki!!! Nie wiem czy to jeszcze pozostałosci po chorobie czy nawrót tego chorubska!!! Nasilenie swiądu po kapieli tez może o tym świadczyć!!!
probowałam sie dodzwonić do weta ale nie udało mi sie narazie posmarowałam ja tym płynem i zobaczymy!!! Lunka w sobote miala zakrapiany sterąghold a on też działa na świerzbowce!!! Do konca tyg jestem bez samochodu i nie dam rady pojechać do Weta najpredzej w sobotę!!! Tak bardzo sie boje zeby to nie był nawrót!!! Nawet nie chcę myślec że możemy znowu przez to przechodzić!!!
probowałam sie dodzwonić do weta ale nie udało mi sie narazie posmarowałam ja tym płynem i zobaczymy!!! Lunka w sobote miala zakrapiany sterąghold a on też działa na świerzbowce!!! Do konca tyg jestem bez samochodu i nie dam rady pojechać do Weta najpredzej w sobotę!!! Tak bardzo sie boje zeby to nie był nawrót!!! Nawet nie chcę myślec że możemy znowu przez to przechodzić!!!
-
-
Właśnie wróciłam z Luną od weta! Lunka od soboty miała problemy z jedzeniem na początku wyglądało to jakby bolały ją dziąsła ale dziś już wyraźnie było widać że ma problem z połykaniem.Okazało się że Luna ma chore gardło i powiększone migdały dostała środek przeciwzapalny i antybiotyk w zastrzyku.Niestety jutro i pojutrze nie będę miała możliwości dojechania do weta(20km) więc będę musiała sama jej zrobić te zastrzyki!!! jestem tym trochę przerażona,ale wyjścia nie muszę sobie poradzić!
-
-
-
-