Kesi & Topik
-
-
mam nadzieję! póki co Topik nie chce się bawić i wogóle czasem nawet warczy i pokazuje ząbale :zalamany: mam nadzieję że z czasem się przyzwyczai. Teraz nawet poświęcamy mu znacznie więcej czasu niż wcześniej żeby przypadkiem nie poczuł się odrzucony ale on póki co nie chce sie zaprzyjaznić. Ale jestem cierpliwa i liczę na to ze z czasem zrozumie, że mały piesek nie zrobi mu krzywdy;)
-
Dzisiaj Kesi była u weta na oględzinach, no i tak mała waży 1,25 kg. Od razu odrobaczyliśmy ją drugi raz, przeczyściliśmy oczka, sprawdziliśmy temperaturę, przepuklinkę i wszystko jest ok. Psinka zdrowa jak ryba. Kupiłam jej tylko maść arnikową właśnie na tą przepuklinkę, bo dzieki niej naczynia krwionośne zaczynają szybciej działać tak więc przepuklinka może szybciej sie wchłonąć. chociaż i tak wet powedziała że przepuklinka jest mała. Aha no i kupilam także witaminki w proszku do dawania codziennego z pokarmem. Tam jest tez fosforan wapnia, który dobrze wpłynie na kości i wogóle na ząbki i cała kondycje psiaka. Postaram sie wkrótce dodać jakieś nowe fotki małej
-
-
-
-