Mimi i Fanaberia :-)
ach, dziękuję za wszystkie miłe słowa. ostatnio mał zdjęć robiłam i nie jestem z tych zadowolona, postaram się w wolnej chwili coś popstrykać i powklejać i oby juz wiosna była
A Mimi zrobiła się dużo jasniejsza, może na zdjęciach tego nie widać, ale ja przez dwa dni czułam się, jakbym miała innego psa w domu hahaha
A Mimi zrobiła się dużo jasniejsza, może na zdjęciach tego nie widać, ale ja przez dwa dni czułam się, jakbym miała innego psa w domu hahaha
-
-
oj, faktycznie urosła i juz nie jest takie lekkie piórko jak kiedyś ale zaskoczyło mnie to, że ona prawie dwukrotnie urosła w ciągu praktycznie tygodnia czy dwóch !!!
futerko ma faktrycznie gęste, dlatego ciągle jest jej gorąco. a jak ja obcięłam to włoski bardzo szybko odrosły do prawie takiej długości, jak obcinałam
futerko ma faktrycznie gęste, dlatego ciągle jest jej gorąco. a jak ja obcięłam to włoski bardzo szybko odrosły do prawie takiej długości, jak obcinałam
Ta czarna mordka i końcówki uszek są dla mnie urocze, na szczęście pomimo juz kolejnej zmiany kolorków, maska i uszka zostają czarne ale co do reszty to znów widzę, że się zmienia odcień tego beżu
Ja najbardziej chciałam właśnie shitzaka z czarną maską w takim umaszczeniu i bardzo się cieszę, że znalazłam Mimi, a jeszcze tak się wszystko ułożyło, jakby mi była przeznaczona a ja jej, zresztą charakterek też ma po mamci
Ja najbardziej chciałam właśnie shitzaka z czarną maską w takim umaszczeniu i bardzo się cieszę, że znalazłam Mimi, a jeszcze tak się wszystko ułożyło, jakby mi była przeznaczona a ja jej, zresztą charakterek też ma po mamci