Figo, Luna & Sziko
hehe , widzialas jakie ma Morgan wyskubane wloski , bo hartus mu nie tylko sciaga , ale przy okazji chwytajac wyrwie albo obetnie . jak ja jestem w domu to jest spoko , gorzej jak wyjsc musze choc mi sie to raczej rzadko zdarza bez nich wychodzic . Musisz ja jednak przyzwyczajac mimo wszystko bo potem bedzie to normalna rzecz czesanie . a to naprawde ulatwia zycie .. czekmy na nowe fotki ..
-
Senida , normalnie parsknelam smiechem .. tez mialam to samo powiedziec ale nie przejmuj sie mnie tez czasem udaje sie oko na wierzch prawie wyciagnac marta ma racje , cudaczki slodkie a mala z tymi kucorkami bombowa . Figusiu , pilnuj pancie , kochany jestes , bo bedziemy na Nia krzyczec , a shih tzu krzykow przeciez nie lubia ..:*
-
-
-
-
-
Ale się cieszę że moje piesięta wam sie podobają!!! Bardzo mi jest miło!!!
Martusiu rzeczywiście ta podwójna smycz bardzo by mi ułatwiła spacery zwłaszcza te krótkie koło domu bo jak nie ma kto mi pomóc to muszę wyprowadzac pieski osobno albo Lune nosić na rękach bo tak jak pisałam wczesniej na osiedlu jest kilka psów których sie boję i nigdy nie puściłabym tu psów bez smyczy. Tak że zaraz ide jeszcze poćwiczyć z nimi to wspólne chodzenie!!!
Martusiu rzeczywiście ta podwójna smycz bardzo by mi ułatwiła spacery zwłaszcza te krótkie koło domu bo jak nie ma kto mi pomóc to muszę wyprowadzac pieski osobno albo Lune nosić na rękach bo tak jak pisałam wczesniej na osiedlu jest kilka psów których sie boję i nigdy nie puściłabym tu psów bez smyczy. Tak że zaraz ide jeszcze poćwiczyć z nimi to wspólne chodzenie!!!
-
Dziękuje ci Daguś za miłe słowa!!! Luna 21.04 skończy 4 mies niestety ten środek który jej stosowałam przy chorobie bardzo osłabily jej włos i jest on poprostu brzydki wogóle zastanawiam się czy nie obciąc jej grzbietu na kruciutko tak na terierka!!! A mieszkam w tzw szeregowcu to tak jak w bloku tylko kazdy ma wejście osobno! Kilka razy juz tu wspominałam że moim marzeniem jest kupno domku ale będe musiała jeszcze trochę poczekac az to marzenie sie spełni!!!
Co do tej sprawy z oczkami to chyba też bym zemdlała i nie wiem czy bym była w stanie cokolwiek zrobić!!! POZDROWIONKA!!!
Co do tej sprawy z oczkami to chyba też bym zemdlała i nie wiem czy bym była w stanie cokolwiek zrobić!!! POZDROWIONKA!!!
-
No ja od dłuższego czasu ciułam na ten domek i w zwiazku z tym musimy odmawiac sobie wielu rzeczy np wakacyjnych wyjazdow itp a suma wciaz jest nie wystarczajaca!!! myślę że jeszcze 3 lata potrwa zanim uda się uzbierać! Ale wtedy ceny mogą pójsc w górę!!! Wiesz jak to jest!!! Niestety moje mieszkanie jest bardzo malutkie i moje dziewczyny zaczynają już sie cisnać we trzy w małym pokoiku!!!
Ja tez bym chciała w totka wygrać, i mieć domek,chociaz mi bardziej na ogródku zależy( dla psów).Ja jak sie wyprowadze od rodziców to wsyztsko bede kupować,wybierac tylko pod kątem wygody psów Ale najpierw tzreba wyjechać za granice lub wygrac w totka a jak nie to przynajmniej chciałabym jakąś małą działęczke i mieszkanie na parterze(najlepiej z ogródkiem-takie mieliśmy mieć).
-
Ja tak jak pisałam mieszkam w szeregowcu, tak ze na parterze i chcę sobie odgrodzić swoją cześć malutko tego ale auto sie na tym podwóreczku zmiesci no i troszke miejsca dla piesków też będzie a jak Luna podrosnie to przynajmniej nie bede miała gromady psow pod oknami!!! Z tyłu budynku tez mam swój kawalek ale za kazdym razem musze obchodzie budynek do okoła żeby tam iść!!! Wpadlam na pomysł żeby zrobić drzwi balkonowe ale niestety wlasciciel mieszkania sie nie zgodził!!!