Shila- Dolce Vita Fu-Lin
-
http://i42.tinypic.com/30mpq88.jpg
tu ślicznie wyszła,tak dziewczęco
tu ślicznie wyszła,tak dziewczęco
-
-
a ja niestety, po roku ponad zapuszczania, zaczęłam wycinać włosy w kącikach oczu. wiem, że jedni tak robią, a inni to odradzają. z pewnością wtedy trzeba systematycznie i często je wycinać, ale ja co jakiś czas dopadam Mimi, rach ciach i po sprawie wcześniej cały czas jej włosy zasłaniały oczy i miałam wrażenie, ze wcale nie chcą rosnąć, tylko ciągle są takie same i wychodzą ze spinki...
a dziewczynka - sliczna
dobrze, że czytasz forum, chociaż widzę, że nie zawsze się zgadzasz z jakimiś opiniami ale z pewnością dużo się tutaj dowiesz - to moje przywitanie, bo nie miałam jeszcze okazji
a co do ubranek, to ja też nei jestem fanką, moja Mimi ich nie lubi, i nigdy nie widziałam, żeby zmarzła (tylko przy mrozie łapki jej zamarzają i ma wszystkie 4 w górze ) ale jak psiaki siedzą w domu w tych futerkach, a później wychodzą na mróz, to musi być odczuwalna ta zmiana temp., jak nie teraz, to żeby na starość to nie wyszło... dlatego ja ubieram w sweterki
a dziewczynka - sliczna
dobrze, że czytasz forum, chociaż widzę, że nie zawsze się zgadzasz z jakimiś opiniami ale z pewnością dużo się tutaj dowiesz - to moje przywitanie, bo nie miałam jeszcze okazji
a co do ubranek, to ja też nei jestem fanką, moja Mimi ich nie lubi, i nigdy nie widziałam, żeby zmarzła (tylko przy mrozie łapki jej zamarzają i ma wszystkie 4 w górze ) ale jak psiaki siedzą w domu w tych futerkach, a później wychodzą na mróz, to musi być odczuwalna ta zmiana temp., jak nie teraz, to żeby na starość to nie wyszło... dlatego ja ubieram w sweterki
-
-
-
-