Propozycję
Pies to pies.. nie ważne czy rodowodowy .. skoro już jest w typie to co z tego trzeba kochać.. TAK SAMO ! nie ma gorszych czy lepszych..
Ciekawe jak ja mam sie na pół podzielić
A pozatym moim skromnym zdaniem to forum przedewszystkim o psach jako naszych kochanych zwierzętach.. A nie forum MIŁOśNIKÓW PAPIERKÓW !
Ciekawe jak ja mam sie na pół podzielić
A pozatym moim skromnym zdaniem to forum przedewszystkim o psach jako naszych kochanych zwierzętach.. A nie forum MIŁOśNIKÓW PAPIERKÓW !
Zgadzam się z Beatą jak i z Agnieszką, Senidą. A tak na marginesie gdy zapisywałam się na forum panowała tu całkiem inna atmosfera a teraz tylko same dogadywania, wytykanie kto ma jakiego psa i docinki. Natomiast myślę, że osoby jak ja mające psa w typie shih tzu dużo wynoszą z takiego forum jeżeli chodzi o pielęgnację, karmienie itp naszych psiaków bo choć nie mają rodowodów to trzeba nimi się tak samo opiekować jak rasowym shih żeby nie robić mu krzywdy niewiedzą wchodzę na forum dowiduję się jak postępować. Tak, więc jestem przeciwko podzialao jeżeli coś mój głos tu znaczy
Zgadzam się z Beatą jak i z Agnieszką, Senidą. A tak na marginesie gdy zapisywałam się na forum panowała tu całkiem inna atmosfera a teraz tylko same dogadywania, wytykanie kto ma jakiego psa i docinki. Natomiast myślę, że osoby jak ja mające psa w typie shih tzu dużo wynoszą z takiego forum jeżeli chodzi o pielęgnację, karmienie itp naszych psiaków bo choć nie mają rodowodów to trzeba nimi się tak samo opiekować jak rasowym shih żeby nie robić mu krzywdy niewiedzą wchodzę na forum dowiduję się jak postępować. Tak, więc jestem przeciwko podzialao jeżeli coś mój głos tu znaczy
Ja rownież mam propozycję dla Administratorów i moderatorow tego forum . Jest to miejsce gdzie wypowiadamy sie o swoich spostrzeżeniach , problemach , radościach i także na wiele innych tematów . Większość z nas sie zna , piszemy pod tym samym imieniem lub nickiem ale nie wszyscy !. Często zdarza jednak ze nie jest to takie jasne . Najczesciej wypowiadaja sie te osoby w drażliwych tematach , gdzie kazdy ma prawo wypowiedzieć swoje zdanie i przedstawić jakąś opinie , nie rzadko odpowiadając prowokacyjnie badz zaczepnie a nie na tym polega dyskusja. Wyrażanie swojej opinii jak najbardziej wskazane bo czesto mozemy dojść do wielu dobrych rozwiązań ale na pewno nie wtedy kiedy "wpada" taki nieznajomy /a i nic swoja wypowiedzią nie wnosi a jedynie słuzy to sianiu plotek , obrabianiu innych , podkopywaniu i robieniu złej opinii , badz wrecz zdrskredytowaniu autora postu bo komuś sie "tak podoba " - dokopać konkurencji , a jest takich sporo . Dlatego tez proponuje pod rozwage , aby osoby piszące i rejestrujące sie na forum przedstawiły sie kim są i jakie mają upodobania . Co tu ukrywać jesli nie ma sie złych zamiarow. Forum ma pomóc, łaczyc ludzi kochających psy , robiących coś dla ich dobra , nie dzielić a tym bardziej służyć temu by siać zament i wykorzystywać uzyskane tu wiadomości do przysłowiowego "obrabiania d... " .
a ja nadal uwazam ze da , bo jesli ktos nie ma nic do ukrycia to sie przedstawi nie jako hodowca rybek ;P np albo wogole nic nie podajać , ale powie przy rejestracji skad jest i kim jest i wezmie udział w zyciu forum , moze na ruskich , czeskich czy tp .moze i tu , jesli ktoś oczywiscie rejestruje sie nie po to tylko by zciągać "informacje " ...;P. Forum jest dla zarejestrowanych wiec czemus ten obowiazek chyba służy i ma jakiś cel , chyba ze nie ???
ja odpowiadam w pełni za to co pisze i co mowice !
ja odpowiadam w pełni za to co pisze i co mowice !
ja rowniż sie ciesze , Jak Papryczka mowi własnie , pokazujemy swoje fotki , swoich kochanych psiaków , takie na codzień , z życia , mowimy o wielu sprawach mniej lub bardziej powaznych nie zawsze po to by inni wykorzystali bo sie cos nie spodobało , itd.. przede wszystkim powinna byc zasada - Forum łaczy nie dzieli .. cieszy mnie ze cos w tym kierunku postepuje sama z niecierpliwoscia czekam na zmiany .