Propozycję
-
Bardzo prosze się zastanowić nad dalszym blokowaniem nowym użytkownikom pozostałych tematów. Kilku moich znajomych zarejestrowało się ale powiedzieli mi że "tam nic nie ma ciekawego. O hodowlach tylko i szczeniakach". I zeczywiście sprawdziłem to i to prawda. Jest mnóstwo ludzi , którzy chcieliby poczytać o tej rasie psów ciekawe rzeczy,dowiedzieć się czegoś o wystawach i wystawianiu psow no i zobaczyć te psy. A tu echo! Przecież nikt nie będzie wypisywał 20 postów specjalnie aby uzyskać dostep! Niektórzy śledzą to forum i czytają tylko i nabierają wiedzy a wcale nie wpisują za wiele. Dziwię się bardzo że w XXI wieku ,w dobie informatyzacji w wieku który internet łączy ludzi tu na tym forum internet ich ogranicza a nawet w jakiś tam sposób dyskryminuje .Ten co się udziela ma dostęp a inny co czyta i się uczy nie ma dostępu. To ja się pytam po co to forum powstało? Do wzajemnej adoracji? Ty masz ślicznego pieska ja mam ślicznego pieska i wszystko jest o key? Ludzie mają prawo do "odwiedzin" tej strony i zobaczenia wszystkich informacji .A nikt przy zdrowych zmysłach nie umieszcza na tym forum jakiś prywatnych czy intymnych zwierzeń aby mógł je ktoś przeczytać i wykorzystać przeciwko tej osobie!!! Bo to jest forum o psach a nie o ludziach. Ja bym chciał aby ktoś kto odwiedza to forum miał dostęp do moich informacji i mógł zobaczyć wszystkie moje posty a także zdjęcia mojego psa.
Co o tym myślicie drodzy uczestnicy? Prosze się zastanowić nad tą zmianą. Pozdrawiam.
Co o tym myślicie drodzy uczestnicy? Prosze się zastanowić nad tą zmianą. Pozdrawiam.
ja nie widze powodow aby ktos kto sie czegoś chce dowiedzieć , rejestrujac sie na forum nie mogł sie przedstawic napisac tych 20 postow chocby i mieć dostep do wszystkich tematów . Jak kogos cos naprawde interesuje to albo zadaje pytania albo odpowiada , albo po postu pisze swoje spostrzeżenia . Jak sie chce by ludzie ogladali Twoje psy czy pieska to sie m.in zakłada strone do ktorej kazdy moze miec dostep , ja nie widze problemu .Wiekszość "takich" chcacych coś widziec to przewaznie hodowcy , tym bardziej potrzebni i jesli maja czas na "śledzenie " co kto gdzie i komu , to na napisanie postow w tematach ktore ich interesuja ja nie widze problemu . trzeba zobaczyc ilu takich jest ktorzy jedynie "wpadna" by wstawic info o narodzonych szczeniakach , zrobic sobie darmowa reklame w miejscu gdzie sa osoby zainteresowane ta rasa i na tym koniec udzielania sie . Jak najbardziej popieram dotychczasowe punkty regulaminiu w sprawie "buszowania" po forum i mam nadzieje ze sie to nie zmieni .
-
Jak nie wiesz, to się nie odzywaj ;P
Zaraz po rejestracji to widać, tylko to co mówisz "hodowle i szczeniaki", ale jak ktoś napisze 1 posta w my i nasze psy, dodaje go do grupy nowych użytkowników, którzy w tej chwili mają dostęp do działów: Problemy, żywienie, Pielęgnacja, Choroby, Wychowanie, Po wystawie, Zabawa-zabawki, Ubrania, Podróże, Sport, Foto Konkurs, Spotkania, Inne nasze zwierzęta
Zaraz po rejestracji to widać, tylko to co mówisz "hodowle i szczeniaki", ale jak ktoś napisze 1 posta w my i nasze psy, dodaje go do grupy nowych użytkowników, którzy w tej chwili mają dostęp do działów: Problemy, żywienie, Pielęgnacja, Choroby, Wychowanie, Po wystawie, Zabawa-zabawki, Ubrania, Podróże, Sport, Foto Konkurs, Spotkania, Inne nasze zwierzęta
-
-
Ja mam tylko takie wrażenie że maurycy od początku (czyli odkąd większość miała inne zdanie niż on) zaczął prowokowac kłótnie i nastawiać użytkowników przeciwko nam. Na każdym forum jest regulamin. Jeśli maurcy chce pokzaywac wszystkim swojego pieska niech sobie zrobi stronke jak Renia napisała. Albo niech porozsyła znajomym zdjęcia.
Tyle w tym temacie bo to poprostu komiczne - a niby dorosły człowiek...
Tyle w tym temacie bo to poprostu komiczne - a niby dorosły człowiek...