Propozycję

Regulamin forum
darek

Post autor: darek » pn lis 14, 2016 6:59 pm

Marq

Post autor: Marq » pn lis 14, 2016 6:59 pm

U moderatora w kompie jest czas przestawiony chyba o godzinę do przodu ,bo tak w postach pokazuje.Wpisałam to tutaj w proponowanych zmianach bo nie wiedziałam gdzie
adm-tg
Site Admin

Post autor: adm-tg » pn lis 14, 2016 6:59 pm

sama u siebie w profilu musisz zmienić strefę czasową na nasz czas zimowy ale w końcu w Irlandii jest godzina wcześniej
Marq

Post autor: Marq » pn lis 14, 2016 6:59 pm

No u mnie teraz jest 23 dokładnie (teraz jak to pisze) zaraz sprawdze w profilu

:ups: No miałaś rację Nati.Ja miałam źle ustawione na czas polski letni.Dzięki juz mam k:
kamila_1197

Post autor: kamila_1197 » pn lis 14, 2016 6:59 pm

Bardzo prosze się zastanowić nad dalszym blokowaniem nowym użytkownikom pozostałych tematów. Kilku moich znajomych zarejestrowało się ale powiedzieli mi że "tam nic nie ma ciekawego. O hodowlach tylko i szczeniakach". I zeczywiście sprawdziłem to i to prawda. Jest mnóstwo ludzi , którzy chcieliby poczytać o tej rasie psów ciekawe rzeczy,dowiedzieć się czegoś o wystawach i wystawianiu psow no i zobaczyć te psy. A tu echo! Przecież nikt nie będzie wypisywał 20 postów specjalnie aby uzyskać dostep! Niektórzy śledzą to forum i czytają tylko i nabierają wiedzy a wcale nie wpisują za wiele. Dziwię się bardzo że w XXI wieku ,w dobie informatyzacji w wieku który internet łączy ludzi tu na tym forum internet ich ogranicza a nawet w jakiś tam sposób dyskryminuje .Ten co się udziela ma dostęp a inny co czyta i się uczy nie ma dostępu. To ja się pytam po co to forum powstało? Do wzajemnej adoracji? Ty masz ślicznego pieska ja mam ślicznego pieska i wszystko jest o key? Ludzie mają prawo do "odwiedzin" tej strony i zobaczenia wszystkich informacji .A nikt przy zdrowych zmysłach nie umieszcza na tym forum jakiś prywatnych czy intymnych zwierzeń aby mógł je ktoś przeczytać i wykorzystać przeciwko tej osobie!!! Bo to jest forum o psach a nie o ludziach. Ja bym chciał aby ktoś kto odwiedza to forum miał dostęp do moich informacji i mógł zobaczyć wszystkie moje posty a także zdjęcia mojego psa.
Co o tym myślicie drodzy uczestnicy? Prosze się zastanowić nad tą zmianą. Pozdrawiam.
Fudo

Post autor: Fudo » pn lis 14, 2016 6:59 pm

ja nie widze powodow aby ktos kto sie czegoś chce dowiedzieć , rejestrujac sie na forum nie mogł sie przedstawic napisac tych 20 postow chocby i mieć dostep do wszystkich tematów . Jak kogos cos naprawde interesuje to albo zadaje pytania albo odpowiada , albo po postu pisze swoje spostrzeżenia . Jak sie chce by ludzie ogladali Twoje psy czy pieska to sie m.in zakłada strone do ktorej kazdy moze miec dostep , ja nie widze problemu .Wiekszość "takich" chcacych coś widziec to przewaznie hodowcy , tym bardziej potrzebni i jesli maja czas na "śledzenie " co kto gdzie i komu , to na napisanie postow w tematach ktore ich interesuja ja nie widze problemu . trzeba zobaczyc ilu takich jest ktorzy jedynie "wpadna" by wstawic info o narodzonych szczeniakach , zrobic sobie darmowa reklame w miejscu gdzie sa osoby zainteresowane ta rasa i na tym koniec udzielania sie . Jak najbardziej popieram dotychczasowe punkty regulaminiu w sprawie "buszowania" po forum i mam nadzieje ze sie to nie zmieni .
kamila_1197

Ja uważam że dobrymi informacjami trzeba dzielić się z wszystkimi! Trudno wymagać od kogoś aby zadawał pytania których odpowiedzi są zawarte już dawno temu na tym forum.Ma pisać tylko po to aby zaliczyć obowiązkowe 20 postów???Po co zaśmiecać internet zbednymi pytaniam ?
Olka

Post autor: Olka » pn lis 14, 2016 6:59 pm

Jak nie wiesz, to się nie odzywaj ;P
Zaraz po rejestracji to widać, tylko to co mówisz "hodowle i szczeniaki", ale jak ktoś napisze 1 posta w my i nasze psy, dodaje go do grupy nowych użytkowników, którzy w tej chwili mają dostęp do działów: Problemy, żywienie, Pielęgnacja, Choroby, Wychowanie, Po wystawie, Zabawa-zabawki, Ubrania, Podróże, Sport, Foto Konkurs, Spotkania, Inne nasze zwierzęta
kamila_1197

I do Galerii rozumiem też !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Chciałbym żeby na tym forum (bo jest to forum nie prywatne) mojego psa oglądali również goście. I nie mów mi że mam zmienić forum albo sobie stronkę założyć.
Kiche

Post autor: Kiche » pn lis 14, 2016 6:59 pm

nie używaj takiej ilości wykrzykników, można się wysłowić bez takiej przesady
do galerii mają dostęp użytkownicy po napisaniu 20 postów, tak jak to zostało już wcześniej napisane

a jak chcesz pokazywać innym swojego psa to wykup bilboardy
adm-tg
Site Admin

Post autor: adm-tg » pn lis 14, 2016 6:59 pm

I żeby kradli nam zdjecia?
kamila_1197

Nie bądź bezczelna i nie dawaj głupich rad nikomu ! U mnie masz czerwoną kartkę !!!
Kiche

Post autor: Kiche » pn lis 14, 2016 6:59 pm

Nie bądź bezczelna i nie dawaj głupich rad nikomu ! U mnie masz czerwoną kartkę !!!
Olka

Post autor: Olka » pn lis 14, 2016 6:59 pm

a Ty masz u mnie ostrzeżenie za obrazę i rozpoczynanie kolejnej niepotrzebnej kłótni na forum.
darek

Post autor: darek » pn lis 14, 2016 6:59 pm

Ja mam tylko takie wrażenie że maurycy od początku (czyli odkąd większość miała inne zdanie niż on) zaczął prowokowac kłótnie i nastawiać użytkowników przeciwko nam. Na każdym forum jest regulamin. Jeśli maurcy chce pokzaywac wszystkim swojego pieska niech sobie zrobi stronke jak Renia napisała. Albo niech porozsyła znajomym zdjęcia.
Tyle w tym temacie bo to poprostu komiczne - a niby dorosły człowiek...
ODPOWIEDZ