Mimi i Fanaberia :-)
ale Fancia juz duża, śliczna jest:) rosną nam te psy jak na drożdzach... a w kombinezonkach dziewczyny wyglądają odlotowo! wchodziły do wody czy się bały? ostatnio jak zabrałam imprezę nad rzekę to wskakiwała za patykiem do wody, ale wydaje mi się, że chyba większość shih tzu boi się takich kąpieli...
one uwielbiają wodę, chociaż Mimi zdecydowanie bardziej, Fanulka jest bardziej ostrożna w pewnych sytuacjach i teraz to jej się chyba nad morzem średnio podobało - za dużo ludzi, hałas, fale... za to nad jeziorem była cała szczęśliwa, skakała do wody z pomostu trzeba było pchły pilnować
niestety dostała jakiegoś uczulenia a może rozdrapała ugryzienie komara, bo ma straszną rankę pod broda i wczoraj byliśmy na ostrym dyżurze o północy, a o 3 rano znów była pobudka, bo Fanulka ma temperaturę i dopiero okładanie zimnym ręcznikiem jej pomogło... dzisiaj znów idziemy na antybiotyk, mam nadzieję, że ta temperatura zejdzie
niestety dostała jakiegoś uczulenia a może rozdrapała ugryzienie komara, bo ma straszną rankę pod broda i wczoraj byliśmy na ostrym dyżurze o północy, a o 3 rano znów była pobudka, bo Fanulka ma temperaturę i dopiero okładanie zimnym ręcznikiem jej pomogło... dzisiaj znów idziemy na antybiotyk, mam nadzieję, że ta temperatura zejdzie