Toffi, Zuzia i Kava :-)
Widziałam już foteczki na dogo biedna niunia, ale u Ciebie na pewno będzie miała raj, oby tylko zdrówko się poprawiło...
A jak się dogaduje z resztą ferajny? Toffi to chyba w szoku jest że co chwilę nowy gość w domku
EDIT:
Dopiero zobaczyłam filmiki, z tego Piniusia to niezły szaleniec żadnej gałązce nie przepuści hehe i wygląda jak mały niedźwiadek, myślałam że on większy jest
Czekam na takie filmiki z Mini
A jak się dogaduje z resztą ferajny? Toffi to chyba w szoku jest że co chwilę nowy gość w domku
EDIT:
Dopiero zobaczyłam filmiki, z tego Piniusia to niezły szaleniec żadnej gałązce nie przepuści hehe i wygląda jak mały niedźwiadek, myślałam że on większy jest
Czekam na takie filmiki z Mini
-
Jak dobrze ,że Mini już u ciebie:)
Zanim ciałko po takich filcach dojdzie do siebie troche czasu upłynie,możesz jej oliwką dla dzieci smarować ,to złagodzi skórę i będzie bardziej elastyczna.Z tym jej sikaniem to może być stres związany z ciągłymi zmianami i z pewnością się ustabilizuje(Moli miała to samo)
Wszystko będzie OK:)
Zanim ciałko po takich filcach dojdzie do siebie troche czasu upłynie,możesz jej oliwką dla dzieci smarować ,to złagodzi skórę i będzie bardziej elastyczna.Z tym jej sikaniem to może być stres związany z ciągłymi zmianami i z pewnością się ustabilizuje(Moli miała to samo)
Wszystko będzie OK:)
OGROMNA PROśBA O POMOC!
Wyniszczona sunia shih-tzu - Zuzia - ma wielomocz! Potrzebujemy wsparcia na dalsze badania i dobrą karmę, żeby maleństwo wróciło do stanu normalności... Nie wiadomo czy nie trzeba będzie skonsultować jej oczek
W skarpetce Zuzi jest TYLKO 10zł
Wejdź chociaż na jej wątek - podrzuć Maleństwo...tak szybko spada z 1str.
Dzięki temu więcej osób zajrzy i Zuzanka będzie miała większe szanse na pomoc!
Tutaj jej wątek, Zapraszam wszystkich chcących / mogących pomóc :
Parę zdjęć biedactwa...
To już dzisiejsze zdjątka
Pora karmienia
Wyniszczona sunia shih-tzu - Zuzia - ma wielomocz! Potrzebujemy wsparcia na dalsze badania i dobrą karmę, żeby maleństwo wróciło do stanu normalności... Nie wiadomo czy nie trzeba będzie skonsultować jej oczek
W skarpetce Zuzi jest TYLKO 10zł
Wejdź chociaż na jej wątek - podrzuć Maleństwo...tak szybko spada z 1str.
Dzięki temu więcej osób zajrzy i Zuzanka będzie miała większe szanse na pomoc!
Tutaj jej wątek, Zapraszam wszystkich chcących / mogących pomóc :
Parę zdjęć biedactwa...
To już dzisiejsze zdjątka
Pora karmienia
Pani na włościach
Teraz trochę łóżkowych fotek... całkiem niegrzecznych
No i końcówka.................
FILMIK:
http://www.youtube.com/watch?v=li0jZ8uOLiI
Teraz trochę łóżkowych fotek... całkiem niegrzecznych
No i końcówka.................
FILMIK: