PEDROSA PIRENE Senida i PRIMA ASTARTE GOLD Jawogód
I znów fotki Chyba będziemy się częściej focić :hyhy: czyli taki jakby ciąg dalszy poprzedniego fotkowego postu
Tu Nelly z moją mamą pod tym słupem z kwiatów w Krotoszynie
Tu pod pomnikiem koni w Pępowie (ja i Nelly)
I dzisiejszy trening skoków. Ale chyba będziemy musieli zaprzestać bo ona mało je a trening jeszcze jej spala te kalorie :zalamany: ale pójde do weta się spytać czy możemy dalej trenować
powyżej to jest od tyłu
I bonusik = ja na Orionkiu :*
powyżej jest tak daleko bo mama z Nell stała a ona się bała i musiała daleko
POZDRAWIAMY !!!
EDIT:
Zmieniłam rozmiar Bo mógłby ktoś się nas wystraszyć i zawału dostać :hyhy: a ja nie będę odszkodowania w milionach płacić
Tu Nelly z moją mamą pod tym słupem z kwiatów w Krotoszynie
Tu pod pomnikiem koni w Pępowie (ja i Nelly)
I dzisiejszy trening skoków. Ale chyba będziemy musieli zaprzestać bo ona mało je a trening jeszcze jej spala te kalorie :zalamany: ale pójde do weta się spytać czy możemy dalej trenować
powyżej to jest od tyłu
I bonusik = ja na Orionkiu :*
powyżej jest tak daleko bo mama z Nell stała a ona się bała i musiała daleko
POZDRAWIAMY !!!
EDIT:
Zmieniłam rozmiar Bo mógłby ktoś się nas wystraszyć i zawału dostać :hyhy: a ja nie będę odszkodowania w milionach płacić
http://s.fothost.pl/upload/10/29/e640b48f.jpg tutaj jej twarz mi sie bardzo podoba
Niestety, fotek nie ma bo cały czas padało. Może dzisiaj wykąpie Nelly to zrobię fotki. Na razie zrobiłam bannerek do blooga o Nelly Pozdrawiam
http://s.fothost.pl/upload/10/30/4ace4229.bmp
banerek jako zdjęcie się nie wyświetla - nie wiem dlaczego
Zapraszam na bloga - www.pedrosa.bloog.pl
Odmieniony. I muszę tylko wziąć kilka zdjęć jeszcze s galerii
Nelly na forumbo nie uzupełniona galeria.
Fotek nie robiłam jeszcze. Może będą dzisiejsze z koni i Nelly. Niestety, nie wiem kiedy będą bo na laptopie fothost.pl się psuje. Może będą w poniedziałek. A po za tym na wsi nie ma zasięgu więc wracam w poniedziałek.
Pozdrawiam - to byłaa aktualizacja postu.
http://s.fothost.pl/upload/10/30/4ace4229.bmp
banerek jako zdjęcie się nie wyświetla - nie wiem dlaczego
Zapraszam na bloga - www.pedrosa.bloog.pl
Odmieniony. I muszę tylko wziąć kilka zdjęć jeszcze s galerii
Nelly na forumbo nie uzupełniona galeria.
Fotek nie robiłam jeszcze. Może będą dzisiejsze z koni i Nelly. Niestety, nie wiem kiedy będą bo na laptopie fothost.pl się psuje. Może będą w poniedziałek. A po za tym na wsi nie ma zasięgu więc wracam w poniedziałek.
Pozdrawiam - to byłaa aktualizacja postu.
Dziękuję
I taki dodateczek:
Z koleżankami (m.in. Gabi) mamy taki wirtualny klub rasowych koni, psów i kotów. Mam jeszcze inne rasy i konie i psy a jak ktoś zechciał by szczegółów to tutaj -> www.animalsclub.bloog.pl i forum www.animalsclub.fora.pl
A jak komuś zrobić to na priva albo post
Pozdrawiam
I taki dodateczek:
Z koleżankami (m.in. Gabi) mamy taki wirtualny klub rasowych koni, psów i kotów. Mam jeszcze inne rasy i konie i psy a jak ktoś zechciał by szczegółów to tutaj -> www.animalsclub.bloog.pl i forum www.animalsclub.fora.pl
A jak komuś zrobić to na priva albo post
Pozdrawiam