Harti & Morgan & Freeman
http://images35.fotosik.pl/183/957d80a581ae7965.jpg ja patrzę na to zdjęcie to mie się przypomina 101 dalmatyńczyków, jak Pongo patrzył przez okno na ludzi idących ze swoimi pupilami i zawsze psiak był podobny do swojego Pana
Ja również gratuluję pięknego psiaka - choć nie znam się na tych wszystkich kątowaniach i życzę jeszcze wieeeeelu sukcesów na wystawach i po za nimi !
Ja również gratuluję pięknego psiaka - choć nie znam się na tych wszystkich kątowaniach i życzę jeszcze wieeeeelu sukcesów na wystawach i po za nimi !
Ahinsa , niezmiernie mi miło że sprawia radośc patrzenie na tego pieska przyznam że i ja kiedys zbytnią wielbicielka tego umaszczenia nie byłam ale gusta sie zmieniaja choc są inne maści które także podobają mi sie bardzo , wszystko zależy od budowy a jak z tym w parze idzie elegancja to moge na takie pieski patrzyc w nieskończonośc i podziwiać . Dużo piekności jest i to wcale nie zależy tylko od koloru , w tym zgadzamy sie chyba wszyscy:) pozdrawiamy:)
no to tak a propos budowy
mój Champion Morganek w nowej "wersji" Hania przy pracy i podglądająca Aga
najbardziej zdziwiony jest Felek bo nie ma jak Morganka rozpapilotowywać
jak ładnie Hania obcieła Morganka to postaram sie Wam pokazać , bo mnie sie bardzo podoba a jemu na pewno jest lżej o pełna reklamówkę włosów
Raz jeszcze Hania bardzo bardzo Ci dziekujemy i trzymamy mocno kciuki k: :smt058
mój Champion Morganek w nowej "wersji" Hania przy pracy i podglądająca Aga
najbardziej zdziwiony jest Felek bo nie ma jak Morganka rozpapilotowywać
jak ładnie Hania obcieła Morganka to postaram sie Wam pokazać , bo mnie sie bardzo podoba a jemu na pewno jest lżej o pełna reklamówkę włosów
Raz jeszcze Hania bardzo bardzo Ci dziekujemy i trzymamy mocno kciuki k: :smt058
-
-
Reniu gratulacje dla Felusia :smt041 :smt041 śliczny pies miałam tę przyjemność też widzieć go na żywo A na ostatniej wystawie miał konkurencję i pokonał, wspaniale hhmm a Morganek bez włosa aż nie mogę uwierzyć, zawsze miałam jego obraz przed oczami Morganek i papiloty.... no cóż i tak bywa. Buziaczki dla Was
-