Moncia,Figo i Lunka!

Przedstawiamy się
Olka

Post autor: Olka » pn lis 14, 2016 6:59 pm

Fajnie Monia, że macie nowego psiulka U was napewno będzie mu dobrze :]
Pewnie, że go na forum przygarniemy 1,5kg mniejszy od Salki...fajnie York małe kudłate... może być, ważne że kochane
adm-tg
Site Admin

Post autor: adm-tg » pn lis 14, 2016 6:59 pm

Jezu moncia ale ty szybka jesteś Twoje dziewczynki mają super rodziców !
szary_hasior

Post autor: szary_hasior » pn lis 14, 2016 6:59 pm

Dziewczynki to sprawka mojego męza!!! Ja nie mialam pojęcia że kupi yorka!!! Chyba uznal że kiedy jestem smutna i jest mi źle to kolejny zwierzak mnie rozweseli!!! Ale chyba przestane się smucic bo metraż mi nie pozwala A tak powaznie to żal mu sie zrobilo Szikiego kiedy poprzedni własciciele postanowili go sprzedac dlatego go kupił!!!
Olka

Post autor: Olka » pn lis 14, 2016 6:59 pm

Monia ty lepiej się zaczęsto nie smuć, bo niedługo to schronisko założycie, czy jakiś dom opieki dla zwięrząt, bo tyle psów będziecie mieć
szary_hasior

Dokladnie o tym samym pomyslałam Basiu hehe
***Hera***

Post autor: ***Hera*** » pn lis 14, 2016 6:59 pm

Ale fajnie ze masz nowego czlonka rodziny , podziwiam cie Moniu , oboje z mezem macie dobre serduszka:)
szary_hasior

U nas coraz lepiej Arletko!!!
Sziko(troszkę go przechrzcilam i zamiast Sziki co w ustach mojej 2-letniej siostrzenicy brzmi jak "siki" teraz mówimy na niego Sziko), no więc Sziko chyba całkiem się u nas zaklimatyzował,jest wesoły,żywy i wszędzie go pełno!!! nie jest juz taki lękliwy,chociaz nie lubi obcych i nikomu obcemu nie da się dotknąć!!! Nie lubi też małych dzieci!!! Jak narazie to zaprzyjaźnił się z Luną,potrafią sie fajnie ze soba bawić,dopoki Figo nie wkroczy do akcji i ich nie rozgoni Niestety z Figiem nie zabardzo się lubią,ale można powiedzieć ze się tolerują! Niepotrzebnie się martwilam o to załatwianie sie w domu,ponieważ Sziko bardzo szybko nauczył sie zalatwiania na spacerze i nie ma juz z tym żadnego problemu!!!!
Moje shihtzaki uwielbiaja wszystkich domowników(zwłaszcza pańcia),a Sziko uwielbia tylko mnie !!! Nie odstępuje mnie na krok!,śpi przy mojej twarzy i jest o mnie niesamowicie zazdrosny,jest mi bardzo wierny i dostaje obłądu jak tylko zniknę mu z oczu!!!
Staram sie go uczyć wszystkiego, ponieważ poprzedni własciciele jakos o to nie zadbali! Opanowaliśmy już chodzenie na smyczy,a teraz przyzwyczajam go do mycia zabków,kupiłam taką specjalna szczoteczkę dla psów zakładaną na palec,więc jak chce mnie capnąć to gryzie plastik! Pomalutku zaczyna przekonywać się do różnych przysmakow do gryzienia bo na poczatku wogóle tego nie chciał!!! Niestety piesek jest mocno zaniedbany i troszkę jeszcze potrwa zanim uda się go wyprowadzić na prostą,ale dbam o niego jak potrafie najlepiej i wierzę z czasem będzie on w pelni zdrowy i szczęśliwy!!!! Kurcze ale sie rozpisałam! Niedlugo postaram sie wkleić jakies fotki shihtzakow i Szikiego!!!
A Amelka rośnie jak na drożdżach i rozwija sie wspaniale(ma już 3 mies) jak zrobie jej nowe fotki to tez pokaże wam jak urosła!!!!
szary_hasior

Dawno nic tu nie dawałam więc dziś dodam takie fotki!!!!
To moja chrześnica Amelia (ma teraz 4,5mies)

A to jej mama,a moja przyjaciółka Rita i jej siostrzyczki Kornelia i Ela

A to moja ukochana siostrzenica Wiktoria!!!

I jej braciszek Patryk!

A to już moje dziewczyny Natalia(w szkolnym mundurku) i Pati!
zelka_94

Post autor: zelka_94 » pn lis 14, 2016 6:59 pm

Amelka ślicznie się uśmiech a Twoje córcie są urocze i w ogóle fajne foteczki!
Kiche

Post autor: Kiche » pn lis 14, 2016 6:59 pm

dzieciaki są świetne Moniu napewno jesteś dumna z córek i chrześnicy
szary_hasior

Bardzo dziękuję wszystkim za miłe opinie!!! Oczywiście jestem dumna z moich dziewczynek i Amelci!!!
szary_hasior

Zrobiłam dzis taka fotkę! Jestem ciekawa czy wam sie spodoba?!
szary_hasior

Dzięki Martuś! narazie tak sobie tylko probuję Very Happy,ale mam jeszcze takie dwa!
Kiche

Post autor: Kiche » pn lis 14, 2016 6:59 pm

super pomysł Moniu śliczne fotki
***Hera***

Post autor: ***Hera*** » pn lis 14, 2016 6:59 pm

Moniu te fotki super wygladaja:)
ODPOWIEDZ