Kastracja/Sterylizacja
a ja mam w domu sajgin jak są cieczki ( a teraz są ) Golf gryzie ziemię na podwórku i lezie do Lori (choć ona cieczki nie ma), co prawda dużo "złego" nie narobi,bo ona zdecydowanie daje mu do zrozumienia, żeby dał sobie spokój ale on każdą okazję wykorzysta więc popytam ile kosztuje kastracja normalnie a ile w taki dzień i zobaczymy
dobrze,że robią
ja tak czytam i doszłam do wniosku,że muszę poszukać weta,który wysterylizuje Golfa,gdzieś poza moim miastem (najszybciej Białystok), bo u mnie nie ma takiej aparatury, poprostu z miejsca biorą i kroją :kwasny:
a nie chcę,tfu tfu,jakby golf miał coś nie tak to by było po nim (odpukać)
nawet Tequilę chcieli jeszcze operować, mimo otwartej rany, obrzęku płuc i wypadających kawałków mięsa :zalamany: debile :zalamany:
ja tak czytam i doszłam do wniosku,że muszę poszukać weta,który wysterylizuje Golfa,gdzieś poza moim miastem (najszybciej Białystok), bo u mnie nie ma takiej aparatury, poprostu z miejsca biorą i kroją :kwasny:
a nie chcę,tfu tfu,jakby golf miał coś nie tak to by było po nim (odpukać)
nawet Tequilę chcieli jeszcze operować, mimo otwartej rany, obrzęku płuc i wypadających kawałków mięsa :zalamany: debile :zalamany:
-
Wiecie co ja zastanawiam sie nad wykastrowaniem Topika- bo jak wiadomo jeszcze pare miesiecy i kesi bedzie miec pierwsza cieczke. zreszta Topik ostatnio strasznie szaleje za suczkami, wiec to chyba bedzie najlepsze wyjscie. tylko tak sie zastanawiam bo on ma juz 12 lat i czy nie jest za stary na takie zabiegi?
obudził się dopiero ok 19 a zabieg miał ok 16:30 lekarz mówi,że wszystko poszło ok i że golf ma wszystko w porządku
mały za to obolały, ledwo chodzi, co nie jest dziwne. mam nadzieję,że szybko dojdzie do siebie i będzie biegał jak wcześniej
dlatego ponawiam pytanie:
ile trwa rekonwalescencja? bo będę się dalej martwić
mały za to obolały, ledwo chodzi, co nie jest dziwne. mam nadzieję,że szybko dojdzie do siebie i będzie biegał jak wcześniej
dlatego ponawiam pytanie:
ile trwa rekonwalescencja? bo będę się dalej martwić
-