Hania i Mandi witają!
Witam wszystkich forumowiczów! Jestem Hania, mam 32 lata , kochanego męża , niemniej kochanego syna (9lat) no i oczywiście sunię rasy shih tzu o imieniu Mandi. Psinka ma 1 rok i 9 miesięcy , przyjechała do nas do Bydgoszczy na Gwiazdkę w 2007r. z uroczej miejscowości koło Zakopanego. Cieszę się na samą myśl o wymianie zdań z ludźmi niemniej zakręconymi niż ja na punkcie cudnych shih
-
Hej hej! Oj , ileż to ludzisk nas pozdrawia! Cieszę się bardzo i dziękuję! Tak, Senida , rozpoznałaś małą bezbłędnie ; a taka chciałam być tajemnicza:) Spotkałyśmy się co najmniej raz (wystawa w Opolu). Owszem psinka pochodzi od Bogusi Lenart z SolarisAvis. Pani Bogusia to wspaniała , ciepła osoba. No i te cudeńka w jej domu... Cieszę się że trafiłam właśnie do niej. Zawsze mogę na nią liczyć , czekać na ciepłe słowo , pozadawać setki głupich pytań . Szkoda tylko , że tak daleko mieszka - wiecie jak to jest: wytłumaczyć nie zawsze wystarczy, czasem trzeba coś zademonstrować :szok:. Ale mam też "dobrą duszę" bliżej , i też mogę liczyć na jej pomoc. Na focie będziecie musieli moi drodzy trochę poczekać. Wiecie jak jest muszę nabrać wprawy z tym całym wklejaniem (jakaś pomoc ?) Mandi jest WSPANIAŁA - jak wszystkie piesiątka. Nie sprawia w tej chwili żadnych problemów , chociaż bywało rozmaicie. Ma cudny charakter , szybko uczy się , kocha wszystkich i wszystko. Pozbadła nawet mojego męża , choć na wieść że będziemy mieli psa raczej nie skakał do nieba. Urobiła go w pięć minut. Teraz chodzi dumny i opowiada wszystkim jaki to mądry i kochany piesek. Pozdrawiamy!
-