Mimi i Fanaberia :-)
nie, nie robią, rozczesujesz i nakładasz proszek np.pędzelkiem proszek. to zresztą jest pokazane na którymś z filmików, jakie dziewczyny umieszczały chyba w dziale pielęgnacja wąsów. ten proszek fajnie wysusza (ja jeszcze jak są bardzo mokre wąsy odsączam je chusteczkami), borasol zapobiega grzybkowi i nie ma przebarwień
-
momijimanju
-
aniagrzesiek2
Babeczki kochane, postanowiłam podciąć trochę moje dziewczyny, bo nie ogarniam kołtunienia się nie wiem, czy to ta wykładzina w domu, na której leżą i ciągle się czochrają, czy zmiana włosów czy ja coś źle robię? w każdym bądź razie Fana ma watę, z Mimi jest trochę lepiej... nie chce ich obcinać, ale mają nierówne kłaczki, więc chcę to wyrównać i trochę skrócić. nie znalazłam na forum żadnych fajnych fryzur, nie wiem, czy ślepa jestem czy źle szukam. macie jakieś pomysły na takie podcięcie? podoba mi się ścinanie na szczeniaka, ale to chyba za krótko...? będę bardzo wdzięczna za pomoc
koniara, tylko moje mają właśnie jakoś takiej długości włosy, może trochę dłuższe... tylko nierówne po ostatnim moim cięciu napewno na pyszczku mają dłuższe. ponieważ podobają mi się te długie kudły, więc robię to z bólem serca, ale zwyczajnie już nie mam ani sił ani czasu na codzienne czesanie, a i psiaki męczę bo co chwilę rozczesuję. koszmar jakiś
kilka zdjęć dodaję
kilka zdjęć dodaję
-
momijimanju
Natula nic nie zmienialam oprocz dywanu... A wlosy stracily blas i Fana ma wate (doslownie), Mimi lepiej troche. Rozczesze 2 godziny wlosy a za 2 dni max takie koltuny jakbym nie czesala 2 tugodnie... Z wykladzina nic nie zrobie bo wynajmuje to mieszkanie.
Po moim ostatnim obcieciu maja strzepy na koncach wiec trzeba to wyrownac i to zrobie. Ale kocham dlugie shih i nie obetne na krotko bo bym sie zaplakala. Raczej podetne tylko.
Po moim ostatnim obcieciu maja strzepy na koncach wiec trzeba to wyrownac i to zrobie. Ale kocham dlugie shih i nie obetne na krotko bo bym sie zaplakala. Raczej podetne tylko.