Karat, Joker, Gwendy, Layla, Antek
-
mateusz89harta
historia nie szczególna,nie zawsze kupuje sie szczeniaki,chociaz w tym przypadku nie za wiele miałam do powiedzenia bo psa skombinował mąż w tajemnicy i jeszcze mnie gdzies po niego wywiózł ;-p i stwierdzil ze to na urodziny (bo jak to facet zazwyczaj nie pamieta) wiec sie chyba zrehabilitowac chciał ;-p i nie musi teraz słuchac ,ze tak mamy nie do kompletu ;-p dziewczynka nie jest polką ,wybaczcie ale na bliższe info musicie poczekać troszkę mam nadzieje,że sie nie obrazicie tatus inter,którego znacie,mama 2 ch.
dziekuję Wam za miłe komcie
reszta towarzystwa dobrze przyjęła śpia wszystkie na kanapie,a mój mąż w kąciku.....
dziekuję Wam za miłe komcie
reszta towarzystwa dobrze przyjęła śpia wszystkie na kanapie,a mój mąż w kąciku.....
Ja troszke nie na temat: gdzie mozna takiego meza znalezc? Bo ja bym chetna byla, nie na ten konkretny model, bo juz zajety, ale jakby mozna bylo jakies wskazowki co do dostepnosci innych i obszaru wystepowania - bo ja zainteresowana jestem ;P jesli o mnie chodzi to dopuszczam zapominanie o moich urodzinach i pozniej takie wlasnie rehabilitowanie sie moge nawet, w celu zapominania, celowo wprowadzac w blad ;P
-
mateusz89harta
urodzinki beda 30...a to jakis ewenement (mysle ze jednorazowy) wiec absolutnie tego modelu nie polecam ;-p haha dobrze,że nie czyta forum.. ;-p ale z shih to mnie zaskoczyl....a czesania fakt,więcej...zwłaszcza,że mlodziaki sie pierza... ale sie cieszę,bo dziewczynka mi sie bardzo podoba.mam nadzieje ze sie szybko zadomowi
najwiekszego focha ma Gwen pracujemy nad tym )
-
aniagrzesiek2
-
mateusz89harta
-
mateusz89harta
Zazdroszczę, oczywiście w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Masz nowe cudo, ja też bym chciała mieć więcej niż jednego psiaczka ale nie mogę, warunki mi na to nie pozwalają. Uwielbiam oglądać na foto takie gromadki milusińskich. Gratuluję, nowa suńka cudna. Więcej czesania napewno ale i więcej radości. Fajny prezent na urodziny. Pozdrawiam całą Twoja rodzinkę i wszystkie futerka. Pa.