Mimi i Fanaberia :-)
bardzo dziękujemy dziewczyny za miłe słowa
Dorotka87 - tego nie widać na zdjęciach dobrze, ale one brodziły w tym śniegu robi tunele jak ryjówki jakieś I Fanulka tak właśnie sypia - nawet ze mną w łóżku to na poduszcze przeważnie
tery1 - zawsze głodne jest kilka paśników - każdy zawsze odwiedzą a u nas i lisy biegają i sarna się pojawia
Agnieszka - efekt uciapanego obiektywu w telefonie no i widac, jak Mimi ładnie ze związaną brodą
megi82 - bardzo dziękujemy dziewczyny uwielbiają śnieg i brodzą w nim jak w czaple w wodzie, ale ja już powoli mam dość...
Dorotka87 - tego nie widać na zdjęciach dobrze, ale one brodziły w tym śniegu robi tunele jak ryjówki jakieś I Fanulka tak właśnie sypia - nawet ze mną w łóżku to na poduszcze przeważnie
tery1 - zawsze głodne jest kilka paśników - każdy zawsze odwiedzą a u nas i lisy biegają i sarna się pojawia
Agnieszka - efekt uciapanego obiektywu w telefonie no i widac, jak Mimi ładnie ze związaną brodą
megi82 - bardzo dziękujemy dziewczyny uwielbiają śnieg i brodzą w nim jak w czaple w wodzie, ale ja już powoli mam dość...
-
momijimanju
-
momijimanju
http://img7.imageshack.us/img7/2492/obraz121s.jpg
Amory widać po stopniu wygniecenia pościeli :hyhy: :rotfl:
A teraz poważnie, słodkie te Twoje Papryczki
Amory widać po stopniu wygniecenia pościeli :hyhy: :rotfl:
A teraz poważnie, słodkie te Twoje Papryczki
Ja nie Papryczka,a le odpowiem Ci Edyta. Ta mikstura to nic innego jak skrobia/mąka kukurydziana i kwas borny w proszku w proporcji 1:1 mieszasz i nakładasz pędzelkiem czy palcem, jak wygodniej, wedle potrzeby , kilka razy dziennie i trzymasz to chwilkę a później nadmiar wyczesujesz:)
A tak w ogóle huraa że są papryczki
Już pisałam że uwielbiam te dwie panienki, śliczne są a jakie włoski długie!
Więcej zdjęć proszę
A tak w ogóle huraa że są papryczki
Już pisałam że uwielbiam te dwie panienki, śliczne są a jakie włoski długie!
Więcej zdjęć proszę
-
momijimanju
-
momijimanju